lørdag den 9. maj 2015

Verdens bedste lørdag

I dag har vi haft en virkelig skøn lørdag. Vi tog tog på tur. Og det regnede faktisk (næsten) ikke. Jeg er så meget ved at komme til hægterne igen her fire uger efter jeg har afleveret afhandlingen. Det gør en verden til forskel :) så for hver uge og weekend der går føler jeg det som om der er mere overskud på kontoen. Skønno skønno. 



Så idag pakkede vi pigerne og bilen og kørte til Skjoldnæsholm - til sporvejsmuseet. Bare fordi. Og det var simpelthen så hyggeligt. Vi spiste tidlig frokost og tog ud i vejret. Uden regntøj. Men det gik - for vi var heldige - det dryppede mens vi var inde på museet - og regnede kun da vi kørte bil :) 

Når man er fire år skal der ikke meget til for at blive begejstret - så da vi blev kørt ind på museets område med en sporvogn var de solgt. Vi tussede rundt - kiggede på alle de gamle sporvogne - kørte sporvogn - man må køre så meget man vil og så ofte man vil for den entre man betaler. Sad og drak varm kakao i en sporvognscafe - kørte lidt mere frem og tilbage og efter tre skønne timer to vi hjemad igen. Aftensmaden skulle egentlig ha været kylli g m pommes frites - det blev improviseret og omorganiseret til hottere m pommes frites som valgte så stor begejstring hos pigerne at vi aftalte det skulle vi spise igen næste weekend. Der jo allerede kommer om fire dage. Jeg elsker den her tid med alle de lange weekender :) 

Nå ja og så blev pigerne nødt til at sige bågge lort idag. Hvorfor ? Det fortæller jeg i morgen. Men bågge lort er et mega sejt bandeord. Ihvertfald når man er fire år 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...